24 maj 2005

Extra "Dagens bästing" : Laila Freivalds

Laila Freivalds talar också klarspråk..
Reporterns fråga:
"Så Jämtin uttryckte regeringens åsikt?

– Den åsikt hon uttrycker är den att muren inte får byggas på ockuperad mark. Det är Sveriges uppfattning och hela det internationella samfundets uppfattning, säger Laila Freivalds."

Kommentar: "Rappakaljabloggarna" har liksom ett stim, med små varianter i inläggen, angripit Jämtin för hennes uttalande.. Gårdagens "bästing" på Leo Kommenterar.. Nu fortsätter Freivalds att "säga som det är". Strongt!

Motivering: Utrikesministern fortsätter att hålla en rak, modig och konsekvent linje. Trots att hon är väl medveten om priset och konsekvenserna. Nu startar en ny häxjakt efter henne från den borgerliga pressen, Svt och för att inte tala om Tv4. Och hela alliansen kommer att "gå ut och fördöma". Vilken bästing! Och för andra gången på Leo Kommenterar! Unikt..

3 Comments:

Blogger jinge said...

Det är rent otroligt vad Nusse går på i ullstrumporna.. Såg att http://www.krigskronikan.com/ skrev bra om det idag..

19:15  
Blogger Bulten i Bo said...

Ja, han är verkligen i sitt essä nu. Inläggen där börjar bli så fetstilade att jag har fått börja ransonera mina besök där; måste tänka lite på livslängden på min plasmaskärm!

Jag minns från hans debattid på SvD-debatt hur det där accelererade, plötsligt började han skriva alster där HELA inlägget var fetstilat. Det var strax innan han tog en timeout som råkade sammanfalla med brist på de av Alicio utlovade irakiska massförstörelsevapnen.

19:35  
Blogger Leo said...

Och "rappakaljabloggarna i övrigt verkar också rätt stressade. "Sömnlösa nätter" börjar redan i starten räkna upp andra rappakaljabloggare som tycker likadant som honom i ett långt inlägg bl.a mot Jämtlin med en rubrik som är mer än tveksam. Ett övertramp helt enkelt.. Precis som att antalet i sig skulle göra inlägget trovärdigare..och som om att rappakaljabloggarna skulle skriva om något som skillde dom åt i vanliga fall..

20:05  

Skicka en kommentar

<< Home

Free Website Counters
Web Site Counter