18 maj 2005

Dagens värsting : Peter Wolodarski Dagens Nyheter

Peter Wolodarski maler vidare på tredje året.. : Vår falska trygghet..
"..deras analys inte förklarar de omfattande regionala skillnaderna i ohälsa som kännetecknar Sverige. Hur kan det till exempel komma sig att en genomsnittlig bankanställd i Vännäs (Västerbotten) kvitterar ut fyra gånger mer i sjukpenning än en bankanställd i Växjö (Kronoberg)?
Kanske kan det bli temat för ännu en befriande politiskt inkorrekt studie."

Kommentar: "Det är klimatet dumbom!" med en lätt travestering på en annan DN-ledarskribents senaste bok som det också "har hakat upp sig hos" men på ett annat tema..
Dom enda säkerställda "fuskarna" har Dn och Wolodarski inte skrivit ett ord om.. och här är en familj som "fått smaka på" resultaten av den nya trenden som Peter W och Dn: s ledarsida varit ledande i..såvida det inte gällt Marita Ulvskog.. Ett exempel Peter W..En stor och besvärlig folksjukdom i Sverige är reumatism. Den finn i olika former och är för en del helt paralysreande ibland "bara" periodvis, Ca 1 000 000 svenskar är drabbade.. Är väldigt sällsynt i Spanien eller Italien tex pga av klimatet. Är "ojämnt spridd" även i sverige. Ju kallare ju fler fall. (OCH DET ÄR BARA EN AV DE KLIMATBEROENDE SJUKDOMARNA) Det enklaste svaret på Peter W:s påstående blir således: DET ÄR KLIMATET DUMBOM!
Och idag har DN en fyra helsidor (4 x250 000) lång "tryckfrihets förordning" publicerad som visar och argumenterar för DN:s mångfald, frihet och oberoende! Trängd men förstår inte varför!

Motivering: Häxjakten på "fuskarna" och mörkertalen går vidare. När kommer fuskarna träda fram och argumentera emot? Finns dom? Och skulle dom finnas så ligger dom ner, en säker motståndare med andra ord, för riktigt modiga "chickens".
n "säker heroisk" kamp, ingen motståndare.
Det är mycket likt
metoden och modet som "krigshetsarna på läktaren visar och använder"
Och så frågar sig en annan "dumbom": Var finns "Bombhögern" när vi behöver den?

Svaret är enkelt och kort, har du inte fattat någonting Staffan Heimersson?
På läktaren som vanligt förstås, Dumbom!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag förstår inte. Kan du förtydliga dig. Vad vill du ha sagt här egentligen? Föreslår du en lösning, nämligen klimatet, eller utgår du ifrån att PW skriver galna saker och därmed måste damsuga hans texter på saker som bekräftar din föreställning?

16:04  
Blogger Leo said...

Jag förståt inte. Kan du förtydliga dig. Vad vill du ha sagt här egentligen?

18:44  

Skicka en kommentar

<< Home

Free Website Counters
Web Site Counter