15 maj 2005

Dagens värsting : "Missionärerna i nutid"

Lemon har i tre avsnitt avslöjat bakgrunden och orsaken till tragedin med de apatiska flyktingbarnen! Bakgrund och orsak som tidigare överhuvudtaget inte nämnts eller diskuterats i svenska media, av svenska politiker eller forskare. Och kyrkans mission som har lösningen tiger... "Gåtan" år nu löst

Kommentar: Det är upprörande och hemskt att läsa och förstå att en av de viktigaste och enda troliga orsaken till de apatiska barnens tillstånd är "svensk mission i österled"! De har fungerat som "brickor" i ett cyniskt och fundamentalistiskt spel och i ett "krig" om de kristna själarna i en fundamentalistisk bibeltolkning, skriven i en tid av konflikter som "vapen" mellan "ökenreligionerna" för över 2000 år sedan..

Det är ett högt och orimligt pris dessa barn fått och kommer att få betala missionsverksamhet i vår tid byggd på rena Mumbo Jumbon, skriven för en helt annan tid, om ingen sätter stopp för det hela!! Och alla experter står frågande!

Lemon har "löst gåtan" med de apatiska flyktingbarnen, ofta från forna Sovjet. De har, i sin armod och fattigdom" mött de olika svenska frikorkyrnas missionärer och blivit lurade. Kommer detta avslöjande att lösa problemet och tragedin. Kommer ngn att lyssna? Läs de tre artiklarna på Lemon, läs länkarna särskilt till Mission SOS, reflektera och reagera!
Vad är det för Mumbo Jumbo dom håller på med? Runt om i världen?

Motivering: Om man tar stöd från dokument tagna från en helt annan tid och med helt andra mål än moderna samhällen måste bygga på kan varsomhelst hända. Apatiska barnen får betala ett högt och orimligt pris, och de enda som kan hjälpa dom, missionärerna, och som lovat "både det ena och andra" innan "resan" låtsas som det regnar. Och församlingarna som samlat ihop medel för att "hjälpa" och för att fylla på uttunnande medlemsskaror med nya "troende och nyfrälsta" från forna Öst till paradiset Sverige "håller också masken" och "jobbar vidare " och förser media med bilder och material. Vilka värstingar och vilket mumbo jumbo och till vilket pris för de apatiska barnen?

Free Website Counters
Web Site Counter