31 maj 2005

Dagens värsting : Maud Olofsson

Ur dagens DN-debatt..: "Energipolitiken är inte den fråga som kommer att avgöra vår möjlighet att bilda regering, men jag tänker göra allt jag kan för att vi ska nå framåt även i den frågan. Men samtidigt vill jag göra tydligt att vi också måste samlas i de frågorna som avgör regeringsalternativens trovärdighet. Vi måste, och det ganska snart, kunna tala om för väljarna vilken utrikespolitik vi vill föra, vad som händer med skatterna och vad vi ska göra åt socialförsäkringarna."

Kommentar: Först Folkpartiets skolpolitik, tillbaka till det delade samhället med kort utbildning för vissa, lång för andra! Sedan Folkpartiets energipolitik, miljön i sista hand. Och så Folkpartiets ekonomiska politik! Ständig tillväxt är målet! Och så Folkpartiets Eu-"tok"positiva hållning. Är det någon som kan gissa vilken politik C under Maud Olofsson kommer att driva i utrikespolitik, skattepolitik och socialförsäkringar? Det är väl snart uppenbart för alla, utom för Maud Olofsson att centerpartiet inte längre behövs.
Och att hon hamnat i och leder fel parti! Finns det ETT ENDA skäl att rösta på C efter det Maud Olofsson gjort med C? Karriären börjar likna Maria Leissners

Motivering:
När man blir besatt, som Maud Olofsson, av en enda övergripande tanke, att få komma i regeringsställning till vilket pris som helst, kan vad som helst hända.. Skramlar mycket- utan att tänka, som tomma tunnor..

Free Website Counters
Web Site Counter