11 maj 2005

Dagens värsting : Expressen och cynismen

Röda korsets ungdomsförbund:
"Varje dag lider åttahundra miljoner människor av svält. Varje dag dör tiotusentals barn på grund av för lite att äta. Allt detta helt i onödan. För visst går det att lösa problemet med världens hunger. Om vi alla hjälps åt. "

Och i Expressen väljer man att skriva om oron för en "Såpastjärna" -svält för tredje dagen!

Och Linda Skugge väljer att hänga på. Skitcoolt Linda. Det är till att ta ställning här i världen och välja sitt engagemang! Jävla tramsjournalistik!
" Linda Rosing är supertrashbruden som jävligt många brudar ser upp till. Och nu håller hon på att svälta och operera sig helt fördärvad för att bli ett.."

Kommentar: Mediacynismen i Sverige börjar bli rätt absurd. Här ett exempel från Expressen och Linda Skugge. Tiotusentals barn dör, varje dag, av svält och undernäring och brist på rent vatten! Varje dag! Under tiden "väljer vi i den rika, fria världen" varje dag att köpa och konsumera och producera liknande smörja.

Motivering: Det har gått rätt långt "i den civilicerade välutbildade fria världen" där vi gör våra "fria" val av vad vi är intresserade av och hur vi skall använda våra resurser..

Free Website Counters
Web Site Counter