06 april 2005

Extra! Dagens lilla bästing: Leo Kommenterar

En lätt generad "Leo Kommenterar" måste idag utdela en extra, visserligen liten bästing, till sig själv.. Kontroversiellt? Javisst! Tveksamt? Javisst! Partiskt? Javisst! Larvigt? Javisst! men ändå..
Dagens utnämning av den modiga Natalia K till Dagens Bästing för sin helt outstanding artikel om den cyniska resebranschen och en av dess "hjältar", Lottie Knutsson, gav även Leo pris! Hur? På svensk lemonads tävling om "veckans ord"! Det hemliga ordet var modig.
Så skapar man ett vinnar vinnarkoncept. En modig reporter skriver en kritisk, rolig och bitsk artikel, den första kritiska granskningen av Tsunamikatastrofen och resebranschens roll i det hela, som publicerats i svenska media! Utnämns till Dagens bästing av Leo som ger Leo pris på lemonad! Vore inte Leo så blyg skulle det nog ha blivit firande med några glas champagne eller några stop Guiness tillsammans med Dagens Bästing?

4 Comments:

Anonymous jonas (lemonad) said...

Jag tycker absolut du skall fira, de första två veckorna har ordet hittats redan på måndagmorgonen så den här gången var det definitivt svårare :)

22:23  
Blogger Leo said...

:) Tackar! Då gör jag väl det..då gäller det bara att våga bjuda med "Dagens Bästing" Natalia som var den viktigaste orsaken till att jag blev "veckans vinnare" på lemonads plingsida! Det var ju hon som var MODIG! Men se det tror jag blir lite knepigare.... :)
Fast man vet aldrig..

09:09  
Anonymous Anonym said...

http://www.expressen.se/index.jsp?a=265720

Expressen backar...

17:42  
Blogger Leo said...

Ja jäklar, jag trodde väl det.. Bonnierkoncernens största inkomstkälla, resebranschens annonser, var i fara! En enda(!) skribent är kritisk till resebranschens roll i svensk media och chefredaktören går efter ett dygn ut och ber om ursäkt för att det publicerades och ber särskilt "hjälten" om ursäkt för den eventuella skada artikeln orsakat.. Hur stor skada orsakade resebranschen dom som drabbades av Tsunamikatastrofen?
Ordningen återställd! Alla vimplar åt rätt håll! Din utnämning till Dagens Bästing stärks M och jag tror att Du behöver den nu!

18:59  

Skicka en kommentar

<< Home

Free Website Counters
Web Site Counter