03 april 2005

DN - Ledare - Folkpartiet färdas åt fel håll-Liksom Hanne Kjöller

som utnämns till Dagens värsting på Leo Kommenterar! Söndag, Påvesorg bland katoliker osv.
Inget hindrar Hanne Kjöller i sin "Heroiska" kamp mot "fuskare", bidragstagare och att ställa diagnoser på än det ena än det andra och komma med svaren. Här är en kvinna som vet hur det är oavsett medicinskt eller psykiatriskt område. Kanske dags att start en healingverksamhet tillsammans med Runar S? Hanne Kjöllers rabiata "kamp" på ledarsidan mot de "svagaste" i samhället som har haft oturen att blivit sjuka av olika brister i arbetslivet går vidare, hand i hand med Folkpartiet. Det återstår bara att hoppas på att denna rabiata kamp leder rätt in i utbrändhet och ännu större "förvirring".

Motivering: En sedan länge förtjänat utnämning för en lång och envis kamp för att bekämpa de trygghetssystem som skapats för att träda i kraft när medborgare av olika skäl är utsatta. Och som lyckats att till sist få med hela etablissemanget i kampen på "mörkertalet fuskaren", som det med varje vettigt betraktelsesätt finns ett fåtal av och som inte är samhällets nuvarande problem.

Uppföljning: Hanne Kjöller kämpar vidare och förstärker sin upphöjelse till Dagens värsting. DN 050407," På långcykling mot det friska arbetslivet."
Ett inställt(!) märkligt Eu-projekt ställs in. Någon dåre på EU-myndigheten, Svenska ESF-Rådet Rådet för Europeiska socialfonden i Sverige, får en idé att sjukskrivna och arbetslösa skall cykla mellan Haparanda och Ystad för att få bättre hälsa. Sponrade av EU-pengar! Ställs in pga brist på "deltagare". Dom sjuka och arbetslösa samt myndigheterna i anslutning till dessa angrips av Hanne Kjöller..
Alternativ tolkning av samma händelseförlopp Hanne Kjöller: EU som organisation och myndighet verkar kunna komma fram till vilka vansinnigheter som helst för allas våra skattepengar och borde läggas ner. Så här kan vi inte ha det! Här bygger man ett projekt på bl.a Din myt om de "friska sjukskrivna och arbetslösa" men i verkligheten är det så illa med dessa människors hälsa och välbefinnande att de inte ens kan ta del av ett gratis, förmånligt erbjudande som vore bra för deras hälsa. Det är oroande och upprörande. Forskningen om hur dessa människor mår och har det visar sig stämma! Och EU-projektet visar sig vara lika dumt som många befarade.

Free Website Counters
Web Site Counter