22 april 2005

Dagens värsting : Leo Kommenterar!

Leo kommenterar inblandad medlemsfusk men ej i SSU. Skandalen växer. Leo var på 60-talet "falsk" medlem i SBU. Fuskade till sig pingisracket och FYRA bollar! Fick racketen och bollarna vid medlemsansökan som bonus men drack både öl, snusade och var ateist redan då samt betalade aldrig medlemsavgiften! Men var registrerad medlem under flera år! Statsbidrag utgick därmed till SBU! Skandalen är ett faktum! Dags för Leo att dra sig ur? Hädanefter finns ingen trovärdighet kvar..

Kommentar: Leo med mottot "vem granskar granskarna" startade den journalistiska arbetet med medlemsfusk med att gräva hos sig själv och avslöjade omedelbart ovanstående skandal! Det var vid grävandet på vinden efter nyheter som racketen(beviset) hittades men bollarna är borta!
"Snuskjournalistiken" skördar nya framgångar i DN och Expressen. Snart finns inte en (s) minister som inte är "inblandad" i Temat fuskare. Kör hårt det kan gå! Men det är en rätt rutten metod! Och är det ett sätt att slippa skriva om dom riktigt stora fuskarna som kostat statskassan miljardbelopp? (Undrar om mannen med "sillpruttarna" hinner få ngt nytt internationellt arbete innan utredningen om pruttarna:s hemligstämpel av försvaret, hävs 2006?)

Motivering: Fuskare avslöjas på löpande band.. Här en utmärkelse till ett "helgon" som bevisligen fuskat. Racketen är hittad! Rätt skall vara rätt! Leo Kommenterar borde avgå?

Free Website Counters
Web Site Counter