28 april 2005

Dagens värsting : Donald Rumsfeld

SR, Dagens Eko 06:10 torsdag 28 april 2005
USA vill utveckla nya kärnstridsspetsar
USA:s försvarsminister Donald Rumsfeld har uppmanat landets kongress att ge pengar till utveckling av en ny typ av kärnvapen, som ska kunna användas för att förstöra fienders underjordiska försvarsanläggningar.
Det rör sig om små kärnstridsspetsar, som ska kunna tränga ner i marken innan de detonerar.
Enligt USA:s regering skulle vapnen kunna användas både mot stater och mot terrorister som utvecklar massförstörelsevapen..

Kommentar: USA:s försvarsminister Donald Rumsfeld satsar vidare för att klara "nya" massförstörelsevapen hot. Irak visade sig som Hans Blixt sagt gång på gång inte ha några kvar när USA använde det som argument för att invadera tillsammans med Storbrittanien..
Nu är det nya miljardsatsningar på gång. En av dom få stater som bevisligen har mängder av massförstörelsevapen, satsar vidare för en fredligare värld? Vad är det för nya hjärnspöken på gång hos den kristna tokhögern i USA?

Motivering: I en värld som står inför stora miljöhot, svält, vattenbrist och översvämningar i stora områden och en mängd sjukdomar, varav AIDS är en, väljer det rikaste av länderna, att satsa på mer massförstörelsevapen! Det är till att ha bestämt sig för att med alla medel försvara fördelningen av världens resurser och naturtillgångar?

1 Comments:

Blogger jinge said...

USA har en märklig inställning till massförstörelsevapen. När det gäller egna varianter så är man gränslöst fantasifulla. Likaså när det gäller att bistå olika diktatorer med kemikalier, Stingermissiler, etc..

Och deras agerande i Irak är oxo ett utslag av kreativitet. Först säljer man militärmateriel till Saddam, och förser hans kemifabriker med alla möjliga preparat, sedan invaderar man eftersom han hade gjort kemvapen..

Men så hittade man inga..

09:17  

Skicka en kommentar

<< Home

Free Website Counters
Web Site Counter