01 april 2005

Dagens nyheter: Folkpartiet

nämns inte en enda gång i Dagens DN! Det är väl värt en notis med tanke på Leo:s tidigare utnämning: "Dagens värsting": Dagens Nyheter och Folkpartiet i symbios.!
Börjar Leo:s kritik mot DN och FP:s snömos att..? Eler är det för stor risk att ett utspel eller uttalande från Lars Leijonborg elle Jan Björklund tas för ett 1:a aprilskämt idag?
(Kanske också ett inlägg med målsättning att ta Leo Kommenterar upp till första plats igen vid sökning på de tre orden: dagens nyheter folkpartiet, just nu på tredje, av 26 400 resultat).
Följ den spännande "kampen" på Google.... Leo Kommenterar mot DN och FP!

Uppföljning 050402: Nästan fullträff! Fjärde träff på Google endast slagen av Leo själv och två triviala artiklar i DN av Barbro Hedvall. Men med bra rubriker: Folkpartiet på väg åt fel håll och Folkpartiet i otakt med väljarna ! Matchen går vidare... Utnämniningen av lördagens värsting får stå tillbaks för denna kamp då Leo fått blodad tand. Etta är det som gäller.

Uppföljning 050418: Leo Kommenterar i topp med sökorden: Dagens Nyheter Folkpartiet!! Sedan några dagar leder Leo stabilt på Google! Google gör verkligen skäl till unämningen Dagens bästing! Hur länge skall det hålla?

Free Website Counters
Web Site Counter