06 april 2005

Dagens Bästing: NATALIA KAZMIERSKA

Ur dagens krönika av NK i Expressen: "I en rättvis värld skulle Lottie Knutson faktiskt få stoppa upp sin autopilot någon annanstans."

Kommentar: Dagens överaskning! I Expressen! Värd den sällsynta utmärkelsen "Dagens Bästing"! Får Leo Kommenterar att helt ändra dagen planer. Den FÖRSTA kritiska granskningen i svenska media av resebranschens roll och dess aktörerer i anknytning till Tsunamikatastrofen! Kritisk granskning bara gjord av och på Leo Kommenterar tidigare! Natalia Kazmierska gör en modig och skicklig analys. Än finns det hopp. Är detta en start på den rekyl som rimligtvis måste komma på den totalt sanslösa mediebild som givits i media i spåren av Tsunamikatastrofen? Och medias indelning i hjältar(tex Lottie Knutsson) och häxor( tex Laila Freiwalds).

Motivering: Att som Natalia gör i sin krönika, gå helt emot det kollektiva strömmen i sin yrkeskår, och göra en egen analys är värd den bästa av utnämningar, men kommer säkert att kosta en hel del påhopp. Natalia är en av de få i media som ger hopp om en bättre mediautveckling i framtiden. Finns det fler "Natalia" på Expressen? Grattis Natalia!

2 Comments:

Anonymous Henrik said...

Du kan sluta förvåna dig över Expressen. De ber via ansvarig förskingrare om ursäkt för Natalias krönika:
http://www.expressen.se/expressen/jsp/polopoly.jsp?a=265720
;-)

11:13  
Blogger Leo said...

-ibland är verkligheten värre än dikten.. Den första vettiga, roliga, vassa och kritiska reflektionen i svensk press om Tsunamikatastrofens verkliga ansvariga, resebranschen, och en av dess "hjätar"-Lottie Knutsson. Och det kommer en ursäkt och dementi inom ett dygn. Mediebygget Lottie Knutsson tål inte EN(!) enda kritisk granskning.. PUH!

19:42  

Skicka en kommentar

<< Home

Free Website Counters
Web Site Counter