08 april 2005

Dagen värsting: SvD:s ledarskribent PJ Anders Linder med sin fuskblogg

PJ gratulerar idag SMP(Smålandsposten) till sin nye moderate ledarskribent Martin Tunström. Första ledaren i SMP om ev. sexköpande högt uppsatt jurist: "DET ÄR EMELLERTID inte bara Högsta domstolen som har anledning att kritiskt se över sitt agerande. Dagens Nyheter avslöjade igår att justitierådet fick kontakt med den 20-årige mannen vid RFSL:s egen hemsida som uppenbarligen blivit en prostitutionsförmedling.Givetvis är organisationsledningen inte ovetande om vad som sker på forumet som utvecklats till en sexmarknad. Krafttagen har dock uteblivit. Högsta domstolens trovärdighet är naggad i kanten. RFSL har bara en minimal trovärdighet kvar."

Kommentar: Vilken start PJ! Sexmarknad på RFSL och numera utan trovärdighet och HD:s förtroende "naggat i kanten". Vilket briljant resonemang! Tänk Er Martin T:s kommentar till nästa skandal:
" Jurist utnyttjade barn på SJ-tåg, fick trovärdighet naggad i kanten men Sj bör läggas ner då det fungerat som sexmarknad!" Bara att jobba vidare på samma tema. Genialiskt! Martin T:s kommentarer blir nog klassiska. Var det inte tillräckligt mörkt i mörkaste småland redan?

Motivering: En välförtjänt utnämning till PJ:s fusk-blogg som sedan länge visat på ett reaktionärt och omdömeslöst betraktelsesätt av världen. Ibland blir det tydligare än annars! PJ stöttar? Vådå? Välj själv.. ("hos MT förenas politiska och kulturella intressen på ett sätt som skapar originell, perspektivvidgande och välskriven opinionsjournalistik, skriver PJ"). Vilken rivstart-redan i den första ledaren..


Free Website Counters
Web Site Counter